Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g45g55kcal10.1g0g1.6g0g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g28g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g56g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g166kcal22.2g6.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko140g83kcal11.1g3.2g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g42kcal5.6g1.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234