Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis90g101kcal19.8g0g2.7g0g
Porkkanaraaste 200g19g5.1kcal0.1g1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)3.7g14kcal0.5g2.7g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Hirvenjauheliha oma saalis14g16kcal3.1g0g0.4g0g
Porkkanaraaste 200g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g302kcal47.6g9.6g8.4g1.8g
Valittu annoskoko139g151kcal23.8g4.8g4.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna70g76kcal11.9g2.4g2.1g0.5g
Arvot/100g100g109kcal17.1g3.4g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852