Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g4.3g15kcal0.3g3.2g0.1g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 50g19kcal0.5g3.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss3.8g13kcal0.8g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g202kcal14g16.2g8.6g3g
Valittu annoskoko140g101kcal7g8.1g4.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna70g50kcal3.5g4.1g2.2g0.8g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796