Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g28g14kcal0.4g0.6g1.1g0.6g
Hunaja 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 19g25kcal1.6g3.3g0.4g0.9g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 9g30kcal2.3g4.3g0.2g0.8g
Herne 7.5g5.2kcal0.4g0.7g0g0.2g
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g216kcal10.4g24.4g7.2g7g
Valittu annoskoko139g108kcal5.2g12.2g3.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna70g54kcal2.6g6.1g1.8g1.8g
Arvot/100g100g78kcal3.7g8.8g2.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982