Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.8g1.1kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen42g59kcal8g0g2.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g35g12kcal0.3g2.3g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g18g63kcal4.9g0.4g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g452kcal31.4g37.8g19g1.8g
Valittu annoskoko140g226kcal15.7g18.9g9.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna70g113kcal7.9g9.5g4.8g0.5g
Arvot/100g100g162kcal11.2g13.5g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418