Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g11g38kcal1g8.1g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 28g29kcal1g5.1g0.3g0.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)42g15kcal0.4g2.9g0.2g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)11g20kcal2.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g221kcal10.6g34.6g3.6g5.4g
Valittu annoskoko140g110kcal5.3g17.3g1.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna70g55kcal2.7g8.7g0.9g1.4g
Arvot/100g100g79kcal3.8g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349