Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g5g1.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maa-artisokka 20g9kcal0.1g1.6g0g0.8g
Lehtiselleri 3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 13g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g71kcal1.6g10g2g2.8g
Valittu annoskoko140g36kcal0.8g5g1g1.4g
Annoskoko puolitettuna70g18kcal0.4g2.5g0.5g0.7g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.6g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404