Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g40g9kcal0.6g1.4g0.2g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g4g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike 1.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.5g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g43kcal2.6g7.2g0.4g0.8g
Valittu annoskoko140g22kcal1.3g3.6g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g11kcal0.7g1.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g15kcal0.9g2.6g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941