Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 113g127kcal23.8g0g3.4g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g426kcal48.2g1.4g25.2g0.4g
Valittu annoskoko140g213kcal24.1g0.7g12.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna70g106kcal12.1g0.4g6.3g0.1g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196