Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Ketsuppi, Heinz3.1g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g154kcal10.8g13.4g5.2g2.6g
Valittu annoskoko140g77kcal5.4g6.7g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g39kcal2.7g3.4g1.3g0.7g
Arvot/100g100g55kcal3.9g4.8g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019