Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 50g61kcal10.6g0g2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika vihreä 21g4.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi8.8g7.4kcal0.4g1.4g0g0g
Ruokakerma Valio 5%25g15kcal0.3g0.7g1.2g0g
Smetana, Valio, hyla13g49kcal0.2g0.3g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g287kcal24g8g17.2g1.6g
Valittu annoskoko140g144kcal12g4g8.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna70g72kcal6g2g4.3g0.4g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162