Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g27g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)22g36kcal0.7g0.9g3.3g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g44g53kcal6.1g0.5g0.2g0g
Leivontamargariini Euroshopper4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g1.3g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g290kcal15.4g11.4g14.6g0.2g
Valittu annoskoko140g145kcal7.7g5.7g7.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna70g72kcal3.9g2.9g3.7g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.5g4.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761