Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g7.5g25kcal1g4.7g0.2g0.6g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)39g14kcal0.4g2.7g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g23g25kcal5.6g0g0.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)10g3kcal0.1g0.6g0g0g
Paprika, punainen6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, tuore7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g25g25kcal0.6g1.2g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g202kcal16.4g21.6g5.4g3.2g
Valittu annoskoko140g101kcal8.2g10.8g2.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna70g50kcal4.1g5.4g1.4g0.8g
Arvot/100g100g72kcal5.9g7.7g1.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026