Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g19g4.7kcal0.2g0.8g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g28g21kcal1.5g3.4g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 2.8g6.4kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 23g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton23g6.1kcal0.8g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g287kcal18.4g21.4g13.4g1.2g
Valittu annoskoko140g143kcal9.2g10.7g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna70g72kcal4.6g5.4g3.4g0.3g
Arvot/100g100g103kcal6.6g7.7g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142965