Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Sokeri 213g864kcal0g212.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1117kcal33.2g227.9g3.9g11.4g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g84g451kcal0.2g0.3g50.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen292g96kcal9.6g14.3g0g0g
Raparperi, tuore417g129kcal2.9g23g0.4g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g5491kcal104.6g966g118.2g34.6g
Valittu annoskoko1390g2745kcal52.3g483g59.1g17.3g
Annoskoko puolitettuna695g1373kcal26.2g241.5g29.6g8.7g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669