Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 200g213kcal8g38.8g1.8g3.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 334g344kcal11.5g60.1g3.5g9.7g
Salaatti, jäävuori tuore167g17kcal1.8g1.3g0.3g1.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.7kcal0g0.9g0g0g
Tonnikala vedessä 309g322kcal69.3g0g4.6g0g
Purjosipuli 117g27kcal2.1g2.8g0.2g2.5g
Omena, keskikokoinen 200g234g79kcal0.5g16.6g0.7g4.2g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g2019kcal186.8g241.4g22.2g45.8g
Valittu annoskoko1390g1009kcal93.4g120.7g11.1g22.9g
Annoskoko puolitettuna695g505kcal46.7g60.4g5.6g11.5g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211