Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 194g132kcal30.4g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 688g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 206g157kcal3.9g32g0.4g2.1g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g125g213kcal4.4g6.9g18.8g0g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Tilli, tuore 16g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g1114kcal82.4g92.8g41.4g13.2g
Valittu annoskoko1390g557kcal41.2g46.4g20.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna695g279kcal20.6g23.2g10.4g3.3g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334