Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu17g14kcal0.3g3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Currytahna punainen (Pirkka)11g29kcal0.2g1g2.7g0g
Tomaattimurska 563g165kcal3.1g29.8g1.1g10.7g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g56kcal0.3g0.5g5.9g0g
Korianteri, tuore, annos 20g23g4.5kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Katkarapu 563g385kcal81.2g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2781g2493kcal174.8g83g158.6g27.4g
Valittu annoskoko1391g1247kcal87.4g41.5g79.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna695g623kcal43.7g20.8g39.7g6.9g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228