Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli 109g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 217g39kcal1.2g5.4g0.9g1.5g
Tomaatti 105g24kcal0.6g3.6g0.3g1.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3g8.8kcal0.3g0.4g0.6g0g
Ruokosokeri3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g225g742kcal36g139.4g4.5g13.5g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.7g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2781g3092kcal198.4g357.8g89.4g51.4g
Valittu annoskoko1390g1546kcal99.2g178.9g44.7g25.7g
Annoskoko puolitettuna695g773kcal49.6g89.5g22.4g12.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413