Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g811g227kcal8.9g38.9g3.2g24.3g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g338g642kcal50.7g0g50.7g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g141g84kcal1.4g6.3g5.6g0.8g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g90g68kcal16.2g0.5g0.9g0g
Auringonkukkaöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2781g2241kcal154.4g91.4g143.4g50.2g
Valittu annoskoko1391g1120kcal77.2g45.7g71.7g25.1g
Annoskoko puolitettuna695g560kcal38.6g22.9g35.9g12.6g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789