Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3452g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2589g846kcal16.1g144g5.2g66g
Sipuli (kuorittu)575g155kcal7.5g27.6g1.2g9.8g
Purjosipuli 863g198kcal15.6g20.7g1.7g18.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1036g789kcal19.5g160.5g2.1g10.4g
Kevytkerma1151g1381kcal36.8g51.8g115.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g173g1260kcal1.7g1.7g138.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow75g195kcal7.5g7.5g15g1.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl86g65kcal3.5g6.9g2.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9776kcal216.4g841.4g562g211.2g
Valittu annoskoko10000g4888kcal108.2g420.7g281g105.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2444kcal54.1g210.4g140.5g52.8g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943