Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1048g252kcal12.6g35.6g2.1g22g
Oliiviöljy 81g715kcal0g0g80.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original60g42kcal2.4g4.8g1.8g1.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g2118kcal35.6g100.4g169.8g49.2g
Valittu annoskoko1392g1059kcal17.8g50.2g84.9g24.6g
Annoskoko puolitettuna696g530kcal8.9g25.1g42.5g12.3g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318