Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Papu valkoinen, keitetty 200g215kcal16.9g28g0.7g14g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 100g318kcal24.4g45.7g1.9g8.9g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Rajah Mild Curry Paste (10g)20g29kcal0.8g1.7g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g1615kcal94.8g212.4g26.8g66.6g
Valittu annoskoko1392g808kcal47.4g106.2g13.4g33.3g
Annoskoko puolitettuna696g404kcal23.7g53.1g6.7g16.7g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829