Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 226g918kcal0g225.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 160g200kcal17.6g0.4g14.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.8g1.6g4.5g
Vehnälese 13g30kcal1.8g2g0.6g5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g48kcal0.5g10.6g0.5g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl133g1197kcal0g0g133g0g
Porkkanaraaste 200g399g108kcal2.4g21.1g0.8g10g
Tomusokeri 1dl=60g100g399kcal0g99.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 200g576kcal21.9g6g51.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g7963kcal115.4g942g405.6g39g
Valittu annoskoko1392g3981kcal57.7g471g202.8g19.5g
Annoskoko puolitettuna696g1991kcal28.9g235.5g101.4g9.8g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696