Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g450g1080kcal39.6g211.5g8.1g54g
Ketsuppi 120g110kcal1.5g23g0.5g1.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)330g594kcal75.9g0g26.4g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g150g585kcal36g1.5g48g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30g9kcal0.6g1.3g0.1g1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal1g3.8g0.1g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g5207kcal395.8g482.2g173g112.8g
Valittu annoskoko1392g2603kcal197.9g241.1g86.5g56.4g
Annoskoko puolitettuna696g1302kcal99g120.6g43.3g28.2g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424