Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit179g232kcal5.4g3.6g23.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g500g1699kcal70g0g154.9g0g
Broilerinfilee (Snellman)714g593kcal117.1g12.1g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g5047kcal385g31.4g370.4g0g
Valittu annoskoko1392g2524kcal192.5g15.7g185.2g0g
Annoskoko puolitettuna696g1262kcal96.3g7.9g92.6g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231