Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g301g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 277g951kcal28.2g194g3.3g9.7g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%145g318kcal4.3g7.2g28.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 121g55kcal3.6g5.8g1.8g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g36g264kcal0.4g0.4g28.9g0g
Mansikkahillo 301g682kcal1.7g162.5g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g5450kcal110.8g870.2g153.6g25g
Valittu annoskoko1392g2725kcal55.4g435.1g76.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna696g1363kcal27.7g217.6g38.4g6.3g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262