Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 151g1098kcal1.8g0.6g123g0g
Sokeri 64g261kcal0g64.2g0g0g
Kaurahiutale 121g453kcal17.6g69g8.8g12.1g
Vehnäjauho, sunnuntai148g516kcal17.7g104.7g3.1g4.4g
Mansikka, Tuore757g325kcal3.8g63.5g1.5g14.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g151g846kcal12.7g83.2g51.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g6998kcal107.2g770.4g375.6g61.8g
Valittu annoskoko1392g3499kcal53.6g385.2g187.8g30.9g
Annoskoko puolitettuna696g1750kcal26.8g192.6g93.9g15.5g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569