Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1071g898kcal195.4g0g11.8g0g
Pekoni rasvainen 150g564kcal18g0g55.5g0g
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g11g1.1kcal0.2g0g0.1g9.1g
Kananmuna kuoreton 118g168kcal14.7g0.4g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g3288kcal457.6g5g159.2g19.6g
Valittu annoskoko1392g1644kcal228.8g2.5g79.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna696g822kcal114.4g1.3g39.8g4.9g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900