Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g18g23kcal0.8g3.8g0.4g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g312g187kcal4.7g40.6g0.3g2.8g
Keittojuures, Pirkka125g31kcal1.2g5.6g0.4g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g187g172kcal35.6g0g1.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen78g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g112g74kcal16.9g0g0.8g0g
Ruohosipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2785g1089kcal123g124g9g9.8g
Valittu annoskoko1392g545kcal61.5g62g4.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna696g272kcal30.8g31g2.3g2.5g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514