Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g2874g1724kcal287.4g123.6g8.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3448g11383kcal69g103.4g1206.9g0g
Kananmuna kuoreton 2529g3607kcal316.1g7.6g259.2g0g
Mantelilastu (A la meira)1149g6897kcal275.9g75.9g620.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47223kcal1896.8g621g4190.8g0g
Valittu annoskoko10000g23611kcal948.4g310.5g2095.4g0g
Annoskoko puolitettuna5000g11806kcal474.2g155.3g1047.7g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231