Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1282g1667kcal38.5g25.6g166.7g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g3590g12205kcal502.6g0g1112.8g0g
Broilerinfilee (Snellman)5128g4256kcal841g87.2g51.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36256kcal2764.2g225.6g2661.6g0g
Valittu annoskoko10000g18128kcal1382.1g112.8g1330.8g0g
Annoskoko puolitettuna5000g9064kcal691.1g56.4g665.4g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231