Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 3879g1489kcal38.8g267.7g7.8g97g
Nauris 776g213kcal7.8g32.6g2.3g14.7g
Sipuli (kuorittu)862g233kcal11.2g41.4g1.7g14.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos259g1862kcal1.3g1.3g206.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton259g54kcal0.8g4.1g0g0.3g
Vesi3448g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton517g828kcal41.4g20.7g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9357kcal202.6g735.6g571.8g253.4g
Valittu annoskoko10000g4678kcal101.3g367.8g285.9g126.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2339kcal50.7g183.9g143g63.4g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566