Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g699g2083kcal21g33.6g30.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)87g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g524g1626kcal50.9g324.6g11g31.5g
Sokeri 42g170kcal0g41.9g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2786g8486kcal163.8g801g156.2g63g
Valittu annoskoko1393g4243kcal81.9g400.5g78.1g31.5g
Annoskoko puolitettuna697g2122kcal41g200.3g39.1g15.8g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975