Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 500g608kcal106.2g0g20g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Paprika vihreä 212g45kcal2g5.3g0.6g4g
Paprika punainen 212g62kcal2g9.6g0.8g4g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi87g74kcal4.2g14g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%250g150kcal3g7g12.5g0g
Smetana, Valio, hyla125g487kcal2.5g3.1g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g2871kcal241.2g80.8g173.6g16.4g
Valittu annoskoko1395g1436kcal120.6g40.4g86.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna698g718kcal60.3g20.2g43.4g4.1g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162