Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g32g231kcal0.3g0.3g25.3g0g
Siirappi, tumma32g101kcal0g23.4g0g0g
Sokeri 32g128kcal0g31.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Neilikka, annos 4g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai71g249kcal8.5g50.4g1.5g2.1g
Oivariini, 60 (100g)68g372kcal0.7g0.7g40.6g0g
Liivatelehti, gelatiini18g63kcal15.5g0g0g0g
Flora vispi 20%226g497kcal6.8g11.3g45.1g0g
Flora Vanilla 12%226g429kcal10.2g36.1g27.1g0g
Sokeri 77g312kcal0g76.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka14g54kcal0g13.4g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g271g731kcal21.7g32.5g54.2g0g
Puolukka 271g105kcal1.2g18.4g1.4g7g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g6590kcal132.6g592.8g392.8g18.2g
Valittu annoskoko1395g3295kcal66.3g296.4g196.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna698g1648kcal33.2g148.2g98.2g4.6g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137