Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 451g160kcal0.7g32g0.4g9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.4g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 169g900kcal0.6g0.6g101.4g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19.1g0g
Sokeri 192g778kcal0g191.4g0g0g
Maapähkinä 79g448kcal20.2g10.4g33.9g12.5g
Korppujauho 225g825kcal23.6g168.8g2.3g11.9g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g23g77kcal2.7g13.5g0.6g2.7g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 56g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g7009kcal146.8g854.2g315.8g72.4g
Valittu annoskoko1395g3505kcal73.4g427.1g157.9g36.2g
Annoskoko puolitettuna698g1752kcal36.7g213.6g79g18.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739