Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g450g108kcal8.1g13.5g2.2g8.5g
Sipulikuutiot rainbow450g45kcal6.7g6.7g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)45g284kcal0g0g31.5g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki450g675kcal4.5g27g58.5g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g2223kcal38.6g94.4g184.4g23.2g
Valittu annoskoko1395g1112kcal19.3g47.2g92.2g11.6g
Annoskoko puolitettuna698g556kcal9.7g23.6g46.1g5.8g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888