Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Herkkusieni 270g43kcal5.7g0.8g0.9g4.1g
Paprika keltainen 108g33kcal1g5.5g0.2g2.2g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 360g126kcal16.6g7g1.1g9g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g27g19kcal2.2g2.2g1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g27g59kcal0g14.6g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g9g30kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee432g445kcal99.8g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g1586kcal253.4g71.6g20.4g34.2g
Valittu annoskoko1395g793kcal126.7g35.8g10.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna698g397kcal63.4g17.9g5.1g8.6g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369