Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala225g540kcal24.7g99g4.5g27g
Tonnikala vedessä 518g541kcal116.1g0g7.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g338g69kcal2g12.8g1g4.7g
Polar 5% juusto225g383kcal69.7g0g11.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g90g99kcal16.2g1.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2790g3261kcal457.4g227.2g54.4g63.4g
Valittu annoskoko1395g1631kcal228.7g113.6g27.2g31.7g
Annoskoko puolitettuna698g815kcal114.4g56.8g13.6g15.9g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391