Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Fenkoli, annos 100g50g16kcal0.6g3.6g0.1g1.6g
Maa-artisokka 200g91kcal1g16.4g0.4g8g
Lehtiselleri 35g4.4kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g35g8.4kcal0.6g1g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Vesi850g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 125g121kcal3.8g24.5g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2791g714kcal14.4g101.2g23g27.6g
Valittu annoskoko1396g357kcal7.2g50.6g11.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna698g179kcal3.6g25.3g5.8g6.9g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404