Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5519g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g918g276kcal9.2g48.7g2.8g22g
Herne 918g633kcal46.5g86g3.7g28.5g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g1837g1377kcal75.3g229.6g14.7g0g
Sipuli 551g167kcal6.9g26.4g1.1g9.4g
Persilja 257g70kcal3.5g2.8g0.5g20.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5046kcal282.8g787g45.6g161g
Valittu annoskoko10000g2523kcal141.4g393.5g22.8g80.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1261kcal70.7g196.8g11.4g40.3g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436