Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g267g174kcal4.3g40g0.3g0g
Keittojuurekset, apetit134g35kcal1.2g6.4g0.4g3.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g120g34kcal1.3g5.8g0.5g3.6g
Vihreä papu, pitkä67g18kcal1.3g2.7g0.1g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi4g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 534g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2792g1449kcal119.2g111.2g59.4g16.8g
Valittu annoskoko1396g725kcal59.6g55.6g29.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna698g362kcal29.8g27.8g14.9g4.2g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856