Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g7.5g9kcal0.2g0.5g0.7g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g100g120kcal3.2g4.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2792g768kcal14.6g75g38.8g27g
Valittu annoskoko1396g384kcal7.3g37.5g19.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna698g192kcal3.7g18.8g9.7g6.8g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011