Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.3g45.6g0.4g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit58g15kcal0.5g2.8g0.2g1.3g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Ahven 216g182kcal36.9g0g3.7g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g146g175kcal5g5.3g14.6g0g
Kalaliemikuutio 6.4g20kcal0.6g2.2g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2793g1226kcal97.4g115.2g39.8g10.4g
Valittu annoskoko1396g613kcal48.7g57.6g19.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna698g307kcal24.4g28.8g10g2.6g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622