Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g1912g1243kcal30.6g286.8g1.9g0g
Keittojuurekset, apetit956g249kcal8.6g45.9g2.9g22g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g860g241kcal9.5g41.3g3.4g25.8g
Vihreä papu, pitkä478g129kcal9.1g19.6g1g11.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1912g3174kcal363.3g0g191.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g80kcal2.6g2g6.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow29g75kcal2.9g2.9g5.7g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 3824g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10381kcal853.2g797g425.4g119.6g
Valittu annoskoko10000g5190kcal426.6g398.5g212.7g59.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2595kcal213.3g199.3g106.4g29.9g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856