Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3221g548kcal12.9g80.5g19.3g22.5g
Purjosipuli 1707g391kcal30.9g41g3.4g35.8g
Paprika keltainen 644g194kcal6.1g32.9g1.3g12.9g
Tomaatti 1610g367kcal9g55.6g4.8g22.5g
Sipuli (kuorittu)483g130kcal6.3g23.2g1g8.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g142g305kcal19.6g30.5g11.8g0g
Vesi1932g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 261g2307kcal0g0g260.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8482kcal169.6g527.4g605g203.8g
Valittu annoskoko10000g4241kcal84.8g263.7g302.5g101.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2121kcal42.4g131.9g151.3g51g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665