Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1432g10387kcal17g5.7g1164.1g0g
Sokeri 1947g7904kcal0g1945.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1890g2696kcal236.3g5.7g193.7g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g2062g7010kcal51.5g1711.3g10.3g41.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g57g5.7kcal0.9g0g0.1g48.7g
Leivinjauhe 115g201kcal6g43.3g0g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g92g367kcal0g90.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 115g31kcal3.8g3.6g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g2291g7102kcal135.2g343.6g572.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g71406kcal901.4g8298.6g3881.8g181g
Valittu annoskoko10000g35703kcal450.7g4149.3g1940.9g90.5g
Annoskoko puolitettuna5000g17852kcal225.4g2074.7g970.5g45.3g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047