Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Broilerisuikaleet270g330kcal57.5g0g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Makaroni, pasta 180g589kcal18.3g119.5g2g6g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g120g144kcal4g5.8g12g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.2g3.1kcal0.2g0.2g0g0.5g
Curryjauhe (-), annos 5g3g10kcal0.3g1.5g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2796g2602kcal168.8g279.6g84.6g21g
Valittu annoskoko1398g1301kcal84.4g139.8g42.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna699g651kcal42.2g69.9g21.2g5.3g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358