Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Kaurahiutale 80g299kcal11.6g45.6g5.8g8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti64g320kcal15.9g21.3g18.4g18.2g
Mantelilastu (A la meira)50g300kcal12g3.3g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2796g5906kcal198.2g869.6g163.2g95.8g
Valittu annoskoko1398g2953kcal99.1g434.8g81.6g47.9g
Annoskoko puolitettuna699g1477kcal49.6g217.4g40.8g24g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640